Nieuws

Brochure Magic

Ontdek de magie van de It’s a Magic Shampoo, Conditioner en Leave-in Mist en laat deze betoverende formule je haar transformeren in een glanzend, zijdezacht en pluisvrij resultaat.

Download de brochure of neem contact met ons op als u vragen of verzoeken heeft.

Brochure Male Co

Een serie ontwikkeld door Artistique, speciaal voor het haar van de man. Met de Male Co-producten creëer je voor iedereen een passende look. Male Co-producten houden het haar en de hoofdhuid gezond. Wilt u kennismaken met de Male Co-producten? Download de brochure of neem contact met ons op als u vragen of verzoeken heeft.

Nieuw: Arti Shades

De perfecte glossing. Met Arti Shades kan je kleur toevoegen, verfrissen, tonen, corrigeren, verfijnen en nog veel meer. Ontdek hoe je Arti Shades kunt gebruiken voor bijna iedere kleur, iedere klant en iedere techniek en laat je creativiteit de vrije loop! Neem contact met ons op als u vragen of verzoeken heeft. Klik hier voor de video

Brochure YC

Artistique Nederland herintroduceert de verzorgingslijn Youcare: de vernieuwde lijn heet vanaf nu YC. Alle YC producten zijn vegan, bevatten het unieke Artistique Seaweed Complex en zijn per direct te bestellen. Wilt u kennismaken met de nieuwe YC verzorgingslijn? Download de brochure of neem contact met ons op als u vragen of verzoeken heeft.

Brochure YS

Twee werelden worden één: Youstyle en Freak ontmoeten elkaar in de nieuwe YS-serie. Alle YS producten zijn vegan, bevatten het unieke Artistique Seaweed Complex en zijn per direct te bestellen. Wilt u kennismaken met de nieuwe YS stylinglijn? Download de brochure of neem contact met ons op als u vragen of verzoeken heeft.

Brochure

Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in onze fabriek in Deventer. We leveren wereldwijd aan kappers. In onze nieuwe brochure geven we u een snel overzicht van al onze productgroepen en producten. Download de brochure. Neem contact met ons op als u vragen of verzoeken heeft.